Zbieramy zgłoszenia do IX Marszobiegu Charytatywnego

12.07.2023
Zbieramy zgłoszenia do IX Marszobiegu Charytatywnego

Przed nami kolejna edycja Marszobiegu Charytatywnego ArcelorMittal Poland organizowanego we współpracy z Fundacją Nasze Dzieci.

Choć Marszobieg będzie miał miejsce w dniach 26-28 września br., to już teraz, ale nie później niż do 25 sierpnia, rodzice dzieci chorych i niepełnosprawnych, potrzebujący pomocy przy ich leczeniu i rehabilitacji, mogą składać zgłoszenia u Koordynatora Marszobiegu.

Wymagane dokumenty:

Pomocy mogą oczekiwać dzieci poniżej 18. roku życia, które są dziećmi aktualnie zatrudnionych pracowników, dziećmi po zmarłych pracownikach będących w chwili śmierci pracownikami oraz dziećmi pracowników, którzy ulegli wypadkowi lub ciężkiej chorobie uniemożliwiającej powrót do pracy, będących w chwili wypadku lub choroby pracownikami spółek:
ArcelorMittal Poland S.A., Przedsiębiorstwo Usług Kolejowych KOLPREM Sp. z o.o. , ArcelorMittal Refractories Sp. z o.o., ArcelorMittal Business Center of Excellence Poland Sp. z o.o. Sp.k., Przedsiębiorstwo Usług Wodociągowych HKW Sp. z o.o, ArcelorMittal Recykling Polska Sp. z o.o. oddział w Dąbrowie Górniczej.

O wyborze dzieci, którym dedykowany będzie Marszobieg zadecyduje Komisja powołana przez Organizatora akcji.

Pozostałe dokumenty do pobrania: